WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Thursday, December 11, 2008

Happy Birthday Ieka..

Happy Birthday Ieka..
Love u so much..
11 December 2008
7 years old



Hari ni birthday Ieka..

Awal betul dia bangun hari ni..

Semangat hari lahir kot..

Semalam aku tdo rumah dia..

Seronok bukan main lagi dia..

Tp semalam nampak dia monyok jerk, tak tau la kenapa..

*Hehehe..*

Tp rasa nya boleh agak kenapa..
*wink wink*
Pagi td my nephew (Faris) hantar aku kt LRT Bukit Jalil..
Ieka ngn Bi pun ikut skali...
Bila nk turun dari kereta, aku kiss Ieka..
Ieka ckp, "Ieka dah besar la.."
Pastu dia sapu bekas aku kiss dia tu...
then dia smile...
Sweet sgt dia...
Ieka mmg matured...
Dia tak pernah nk merajuk kalau apa yg dia nk tak dapat..
Jarang sgt dia nangis bila rasa sedih..
Jarang sgt dia buat org susah..
Dia yg sll protect kakak2 dia (Along Tasha & Bi)
Dia yg selalu mengalah dgn kakak dia..
Dia yg pujuk kakak dia, bila kakak dia nangis..
Dia yg pujuk ibu dia, bila ibu dia marah or sedih...
Yang paling penting dia suka buat org happy,
buat org tersenyum..
Dia akan nyanyi or berlakon apa saja,
untuk buat org sekeliling dia happy...
Walau pun dia masih budak,
tp dia cepat faham perasaan org dewasa..
Kadang2 bila borak dgn Ieka,
tak rasa yg dia tuu budak umur 7 thn...
Kata kakak2 ku,
'Ieka ni penghibur family'
--------------------------------------------------------------
Ieka,
I’m wishing you another year,
Of laughter, joy and fun,
Surprises, love and happiness,
And when your birthday’s done,
I hope you feel deep in your heart,
As your birthdays come and go,
How very much you mean to me,
More than you can know.
Ieka, I just want u to know that, i really love u..

5 comments:

Lily.Lulu said...

happy birthday ieka ...
comeynya dia
:)

~~ciklinn~~ said...

hepi besday ika.... semoga terus sukses yer sayang..

cayalah..ika budak yg baik....

''''dELinDa said...

Ieka, happy birthday! smoga happy2 slalu. =) Ned, kirim kiss 1 kt Ieka ek. hee =p

zatul.hernani said...

hehe.. flying kiss to ieka.. muahs!
nice niece! hope bile besar nnt jadik org pandai ye dik.. hehe ;)
kimslm syg kat auntie die neddy comels tu gak.. :)

juelee said...

hepi birthday ieka...
dengar cete neddy rasa cam ieka budak yg sangat baekkk

WHO VIEW ME.....

get this widget here