WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, December 12, 2008

Gembira tp sedih

Hari ni, aku dapat satu berita yg amat menggembirakan aku dan kwn baik ku cum my officemate - Izati or Kak Ti. Erm dia dapat tawaran kerja dgn salary baguz bangat.. Actly dh lama dia try cari kerja lain, coz kt sini gaji nya agak rendah.

Dia mula bekerja di tempat baru pada 17hb Disember 2008. Bermakna tinggal lagi 2 hari untuuk aku bekerja bersama dia. Sedihnya aku....

*Iks..iks*

*Diam*

Kenapa i sedih sgt dia takde kt cni?
SEBAB....

-Aku dh keje ngn dia dh 2 thn lebih
-Lepas ni dh takde org nk teman aku lunch
-Dah takde org nk dgr aku borak
-Dah takde org nk dgr aku melalak kt ofis ni
-Dah takde org nk pujuk bila aku nangis
-Dah takde org nk dgr masalah aku
-Dah takde org nk sedekah senyuman dia bila aku hilang senyum
-Dah takde org nk teman aku shopping kt Masjid India
-Dah takde org nk nk suruh aku make up kan dia
-Dah takde org nk pinjam pengepit kuku aku
-Dah takde org nk marah aku
-Dah takde org nk temankan aku bila blk ofis
-Dah takde org nk ketuk pintu rumah aku pepagi, nk g keje sesama
-Dah takde org suruh aku minum air banyak2..
-Dah takde org suruh aku makan nasi byk2
-Dah takde org tolong belikan aku air mineral botol besar (secara halus suruh aku minum air byk2)
-Dah takde org nk faham aku time aku badmood sbb period
-Dah takde org nk teman kan aku beli apam balik kt bawah stesen LRT lagi...
-Dah takde org tegur klu tudung aku senget (sbb aku tak suka tudung senget)
-Dah takde org nk try klu aku beli tudung, shoe org bangle baru...
-Dah takde org nk cakap semua ni....
"Dya, jgn nangis kak ti ada.."
" Dya dah kurus la"
"Dya, apsal blusher merah sgt?"
"Dya sabar je la k.."
"Dya, nk eskrim tak? kak ti belanja"
"Alamak Dya, kak ti lupa la," or "Kak Ti tak igt lar"
"Dya, tolong cover ngn Puan ek..Puan kan syg Dya"
"Apsal chubby ni?"
"Dya, tudung ni tak sesuai ngn warna baju dya.."
"Selamat pagi Dya, sorry ek, kak ti dtg lambat hehe..jgn bagitau bos ek"
"Dya, tolong kakti, kak ti kena blk awal harini.."
"Dya, Puan marah kak ti ni, tolong sejukkan hati dia Dya..hehe"
"Dya, blh tak kak ti buat ni esok, kak ti nak balik awal hari ni :)"


Sedih nya aku..

Sedih amat.......amat2 sedih..........

ermmmm
*Diam*


Takpe la, aku happy sebenarnya dia dpt offer tu, coz mmg menjamin masa depan dia.. Semoga Kak Ti murah rezeki....

Kak Ti jangan lupakan Dya k.. Kalau ada prob jangan segan cari Dya lagi tau... Dya kan 'suke settle' kan problem kak Ti ..hehe...

Paling penting cepat2 dapatkan anak sedara utk Dya...

SOrry Kak Ti, Dya tak buat pun entry Khas ttg Perkahwinan Kak Ti hari tu.. Bukan Dya tak nak buat dan bukan Dya tak sayang Kak ti dan bukan Kak Ti tak penting utk Dya.. tp Dya tunggu Kak Ti bagi pict2 tu kat Dya.. Sorry ye Kak Ti..

Kak Ti, nanti igt tau, apa yg Dya dh pesan kat Kak Ti tu jangan lupa tau.. Practice typing byk2.. Jgn main ketuk jerk keyboard tu..hehehe...

Apapun, Dya syg Kak Ti, sorry for everything sis...


10 comments:

ezzati said...

izzati..sikit lg nk sama nme ngan kite :)

sabar2..jgn sedih2..

NedDy said...

hehehe..ermm nama u ngn my office mate mmg dekat2 sama:)

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuh itulah kan dik....sedih woo kalau kawan terapat kiter nak pergi..... akak tumpang sedihyer...sob sob sob..

heheheheh ada keje kosong tak katopis tu... leh akak mintak pehtu akak jadi pengkritik kau laks....

re:iyolah tu awet mudo dik.... ko tgok gambar mmglah cuba ko tgok live dah berkodut2 muko nie..... dikk akka nak kurus ni.... ada petua tak?

Zaidon said...

saya pun tumpang sedih dan gembira.. tu la kan.. kawan yng best2 ditakdirkan duduk jauh2 pulak.. nak buat cemane kan, masingmasing nak cari rezeki.. saya pun 2 minggu lepas sedih juga, staff 'Bangla' saya kena pulang balik Bangla.. sbb passport tamat... sedih betul .. : )

Fareenz said...

a friend is a s friend indeed..

haih, kawan saya pun pergi camtu jer..

sekarang kena berdiri di kaki sendiri..

dah takde..

"wei farah,jom turun makan.."

isk..be strong yea girl!

atty's said...

jangan sedih2 dya..

NedDy said...

KakLin > Ermm itu la kak, sodih bangat, coz dulu my fwen tu tak pandai sgt wat keje.. Pastu Neddy yg sll ajar dia, sampai la dia dh teror skrg..pastu tetiba laks tinggal ned...


Bos Neddy tak nk amik staff len dh..ermm klu tak, leh la akak lak tegur tudung Neddy..hiks..hiks..

Hehe..akak untung badan kecik, senang...ermm dulu, Neddy chubby jap time skool...Neddy kurus skrg sbb bz keje kot kak..ntah lerr, tak tau nape, tetiba jadi kurus..hehe..(kurus ker?)




Zaidon > Ermm tu la, sedih kan klu kwn kita takde..ermm..



farah > Itu la, mesti rindu kan ngn telatah dorg...napak nyer neddy tambah kering la jap lagi, sbb dh tak lunch g dah..




Aty > hehehe...mesti Neddy windu nk dgr owg ckp cmtu lagi kt Neddy aty...

Cik Mira said...

aaa sedih ;(
da lame ngan org tu mmg la kte sedih kan
tp nak wat camne
kita tak de hak utk halang die
erm.
saba ye neddy ;)

NedDy said...

Cik Mira.. > erm itula...sedih..tp takpe...klu itu yg terbaik tuk dia, Neddy tumpang happy gak...

TQ ek mira...:)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

WHO VIEW ME.....

get this widget here