WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Monday, December 8, 2008

An Evening with Miss "SengalNess"

Petang ni aku tersangat la sengal....
Bosan tak tau nk watpe..
then apalagi edit la pict2 yg ada dlm pendrive ku ini
ke'sengal"ness tersangatlah terselah pada diri ku..
if u oll rasa pict2 kt bwh ni klakar, korg gelak la,
klu sengal, korg wat bodo jerk,
klu burok, korang cemik jerk,


aku tak kisah korg nk rasa apa..
tp sbnrnya, aku ske klu korg tersenyum bila tgk pict2 aku nih..
sebab bila korg senyum, maknanya korg happy..
bila korg happy aku pun happy bangat...sbb aku syg korg semua..


*hehehe*


tp klu korg tak suke jgk, tak pe la,
*iks..iks..*
aku tak leh wat pape...


sesekali nak ngade2 and gediks tak pe kan???


apepun,kita enjoy!!!

25 comments:

''''dELinDa said...

ain pling ske tgk gmbr yg paris hlton ngn gmbr kawen 2. HOT!! ^^

NedDy said...

Ain > hehehe...hadoii..wat malu jerk,..seksi glerzzz...

DarabDua said...

buleh tahan kretip!
tambah lg 1 le.
inovatip!
heh!

Anonymous said...

Sangat kreatif.
Tak salah gunakan diri sendiri sebagai model. Modelnya pun sangat ok. Kita perlu ramai orang yang kreatif seperti ini.

.Anna. said...

wee.sunuk2!
terase diri femes kan gtuw! ehehe.nnti nk try gak lah. ngee~

D'Panther Nurul said...

dear..
cantik pic yg di edit tu.. hehe..

zatul.hernani said...

hehe.. nice editing.. jap lg model ni glamer gtu.. hehe ;p

haslina said...

cantik...cantik..rajin wat editing pictures ek...
selamat berhari raya aidil adha(masih dgr takbir dalam radio msa on the way pi kerja td)

NedDy said...

DarabDua > hehe tq2..sume owg leh jadi kretip..hehe..


Aninymous > *haha* tq2..even tak tau sape nih..tapi bebanyak thanx hehe..


Anna> mmg sunuk...sunuk bangat...tp impian tuk jadi model tu tak deks pun..ehehe..


D'Phanter Nurul > Haii..ermm thanxx aloooooooot nurul..


Zatul > alooo sis, ermm ehe, tak jadi model pun sume blogger dh glamer per??? ahax jerk kan..sis raya kt ne taun neh?



Haslina > tq2 kak..*hehehe* ermm akak pun blh buat..Selamat Hari Raya gaks kak...

Anonymous said...

Aninymous: yang banyak pantun Aidiladha.
saya suka tengok orang yang banyak idea dan kreatif dan gila-gila. Tinggi daya imaginasi seseorang adalah ciri rakyat negara maju.

Zaidon said...

amboi..amboi.. Paris hilton pun minat kat you.. : )

NedDy said...

Anonymous > ermm betul3..stuju2..pe pun, tq very much.....:)



Zaidon : *hehehe* ermm dia mmg peminat setia Neddy..waahh!! hehe..

Anonymous said...

Ned, you sgt lawa dan sweet.. you tau tak itu??

NedDy said...

Anonymous > I tau u hafiz...

Anonymous said...

Kenapa u mcm marah je, i cuma puji u lawa..

NedDy said...

Ok la, tQ.

Anonymous said...

Ned, macam tak ikhlas aje.

NedDy said...

Ya Allah, abes u nk i ckp pe lagi?
Ok la, thanx a lotttttttt sbb asyik dok puji i.. i tau, i mmggg cantik sgt2 n tersngat la cantik nyer i ni...ok, puas hati u??

Anonymous said...

Ok la, i'm so sorry my dear Neddy.. I tau, u tak suka bila i tunjuk yg i suka u.. Harap u blh faham perasaan i.

NedDy said...

Ya Allah, urmm i faham perasaan u, tp blh tak u faham perasaan i lak.. i dh ada tunang, u faham tak TUNANG... Byk hati i nk kena jg tau tak?

I'm so sorry, i faham apa u rasa,thanx sbb u suka i, tp blh tak u letak diri u kt tempat i atau tpt tunang i. Skrg ni, nasib baik tau, tunang i tu sporting, klu tk, masak i tau tak??

blh tak u tlg faham keadaan i..klu u berani sgt, tunjuk diri u kt i..senang i nk settle kan sume nih...blh tak???

Anonymous said...

I tau u marah i, i jgk tau, u cantik bila marah Ned.. ok la, u anggap je i tak pernah muncul k. i tak nak u sedih.. I rs sakit bila u sedih.

K la, i doa kan u happy with ur fiancee. Senyum2 selalu k. Coz i happy bila u smile... u're so sweet..

NedDy said...

*grrrrr*

ABC_tarik said...

ehehehehe...

~~ciklinn~~ said...

dik akak sukalah tgok gambor yg dah edit nie... cun melecun kau yerk...

NedDy said...

Abc_Tarik > aiks..apsal gelak lak nih?? :))


CikLIn > tQ akak..hehe..lawa sbb edit jerk kak..

WHO VIEW ME.....

get this widget here