WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, December 7, 2008

Los dan Faun Movie..

Hari ni g tgk Movie Los dan Faun kt TGV KLCC wif my sis n my niece.

Okies, citer nih, aku leh katakan Citer Lawak yg Best...Means tak streotaip la... Film ni tak mengecewakan ktorg... Lawak yg bijak dari Afdlin Shauki... Even ada cikit2 kelemahan, tp itu biasa je la... Lagi satu, ending citer ni ssh nk agak camne... Tak mcm film2 melayu yg lain, tgk sinopsis pun dh leh agak ending dia camne kan... k la, Film kali ni aku leh bg kredit...8/10....Kalau nk tau sinopsis dia click kt sini k...


Sebelum tgk wayang td, ktorg Breakfast dulu..

Lepas tgk wayang, start usha2 n window shopping... Punya la sblm turun umah tu aku pasang niat, tknak beli pape, tp bila tgk shoe yg cunz dgn harga less 50%, mcm tergugat sikit niat td... ermm npak nya azam aku bulan ni tak jadik gak la kan...tp tak pe la aku rasa worth it aku beli shoe tu...Klu ikut hati, byk sbnrnya shoe yg aku berkenan, tp takkan nak beli sume kan... dah la azam bulan ni juz tinggal azam jerk...Apsal la dorg wat shoe cantek2 eks?
*hehehehe*


Lepas shopping, ktorg window shopping lagi skali...ermmm bab ni mmg hobby ktorg...survey2 price...cuci2 mata...i likeee.....tak dapat beli, dapat try pun jadi la kan...:)
*wink2*

Ok la, enjoy da photos k...





5 comments:

Luth Textile said...

pompuan..
konon janji xmo shoping,
last2 skali, shoping gak..
haha

NedDy said...

alaaa....ermmmm itu la luth...penat2 jerk pasang azam awal bulan aritu...see, dh terbeli lakss...hehehee..nk wat camne kan...

zatul.hernani said...

cantik shoes tu.. ini yg rs gatal nk beli shoe ni.. hehe.. ;p

NedDy said...

memang chantek

Anonymous said...

I am not going to be original this time, so all I am going to say that your blog rocks, sad that I don't have suck a writing skills

WHO VIEW ME.....

get this widget here