WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Sunday, December 7, 2008

Tgk Wayang lagiii....WILD CHILD...& window shopping

Hari ni i g tgk wayang lg kt tempat yg sama....TGV KLCC...hari ni tgk WILD CHILD..

Hari ni rasa cam takde mood lak nk comment byk2 bout diz movie..Ok la, i comment ckit jerk ek.. i enjoy tgk movie ni td... Mmg best...baguz klu bawa anak2 or adik2 g tengok citer nih... Para remaja mmg sesuai tgk citer nih...Banyak pengajaran yg blh u all dpt...Ada bab yg buat i nak nanges lak dalam movie nih...tak tau la nape..hehe..nk ckp sedih tu tak la sgt, cuma mybe i terlalu menghayati watak Poppy tu kot...:) hehehe..tp bukan i sorg jerk yg rasa cam nak nanges tau, my niece pun rs sama cam i...
Lepas tgk wayang, seperti biasa ktorg tak lepas kan peluang utk window shopping.... My fren pernah tanya i dulu.. "Nadia, tak penat ke ko asyik dok window shopping jerk??" then i jawab "mana penat, sama la macam hobby memancing, dorg g memancing tu, blm tentu dpt ikan lagi kan??? "
Betul tak, ermm yerla, mmg la hobby shopping ni abes duit, tp klu sll window shopping, kita akan tau mane tempat murah and mana tempat mahal...so jgn la g beli tempat2 mahal tu... macam i beli shoe smlm dpt less 60% tau... harga shoe smlm RM 49.90 jerk tau, *murah kan?* last month i tgk harga shoe tu, ermm mmg tak larat i nak beli...
Ok la,enjoy my pict with my niece Nadya...(ktorg sama nama)





6 comments:

Faisal Admar said...

comelnye nadia! :) ingat nak gi tengok twilight :D

CUteY^ANgEL said...

nadia mane yg comel tu... lalalalalala

Aina@Azila said...

Huhuhu...nak ikut tengok wayanggg.. Dia dah tengok Los and Faun, akak belum. Tak aci!!!

NedDy said...

Faisal > hehe.nadia mane satu yg comey nih?? dua2 pun nadia..heheh...jom2..nk g tgk twilight gaks nih...


cutey^angle > nadia mane yg satu nih dik?? conpius i...


Aina@ Azila > jom kak, kita g tgk citer len laks...:) neddy on jerk kak...

asna cute said...

wahhh g shoping sakan ek~ We are same like shopping!!~ I'm shoppa holic. sis? hihi same goes to u, window shopping 1st n then buy when hve sale or mampu nk byr hihi~

NedDy said...

asna > wah. kita ada hobby yg sama ek...erm tul tu kan, kena survey2 dulu, baru leh beli kan.

WHO VIEW ME.....

get this widget here