WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG....WELCOME TO NEDDY'S BLOG.... WELCOME TO NEDDY'S BLOGt

Friday, December 5, 2008

An Evening with Ieka & Uncle Khairul

Entri ni kesinambungan dari Enrti A weekend with family .... nanti u all jenguk entri tu dulu k... Coz Neddy baru publish entri tu hari ni...Neddy baru dapat Pict2 utk entri tu...

Entri ni khas utk Si Comel Ieka n Mr Khairul aka her future Uncle aka tunang i larr tu...
Kalau u all nak kenal Ieka ni lagi click sini k..
Kalau u all nk tgk koleksi video/utube / nyanyian Ieka ni click sini k

Ieka yang excited bila Uncle Khairul dtg jumpa dia...


Ieka malu-malu pulak....

Time nih, Ieka ckp kt Uncle Khairul, "Ieka nk beli Kotex la Uncle, sbb Ieka period..

*Hahahaha*


Wah, Uncle siap bg bakul trolley kt dia...

Ieka jual mahal aku nk amik pict ngn dia...ngadee tull...

Ermm pastu baru ok...

Tgk gelagat Ieka pujuk Uncle ...Dia nk bayar ngn duit sendiri ...

Ieka "Uncle, Ieka byr yg Ieka punya yer...Ieka ada duit Uncle"

Uncle Khairul " Takpe la Ieka, Ieka simpan duit Ieka tu ek, biar Uncle belanja Ieka hari ni..."


Ieka tak puas hati, then dia tak bagi Uncle dok kt depan...
Uncle Khairul gelak jerk...

Dia dh mula keluar kan duit dia...


Cik Ann dah mula geram ngn Ieka...

Miss Anggerek "Ieka, biar la Uncle bayar...eeiiiii dak kecik nih"


Ieka "Yela2 Cik Ann..Ieka tak bayar"
Tgk muke tak puas hati dia tu...poyo jerk dak comey nih...

Lepsa uncle bayar...tolong Uncle ikat plastik then letak dlm trolley balik..

Ieka & her uncle tunggu ktorg bayar brg2 ktorg lak..
Ieka control ayu ngn Uncle dia..
Uppss lupe plak..
" thanx unclee..i luv u uncle..."
P/S : U all tau tak nape Ieka selalu senyum tak nampak gigi??? sape tau kenape???

12 comments:

juelee said...

comell je budak nie..
bagus tak materialistik dan berdikari....
ni mesti cik neddy yg ajar nie ek???

NedDy said...

Juelee,
Ermm dia mmg dak yg baek bangat...ermm cerdik bangat...nt neddy masukkan video dia k...

Luth Textile said...

kecik2 pon period ke?
ahaa

''''dELinDa said...

Ned dh tunang ek? ingt bf. hee

NedDy said...

Luth textile > dia perasan dah besar..dia jalan ngn Mr Khairul mcm bf dia lak..


Delinda > whooppss.. klu bf tak close camtu...hehehe...

makingahero said...

heheheh...i cant undersatnd anyways...nice shopping i think...bye keep rocking..

emilia azman said...

neddy, ko tak jeles ke.. dia pelok2 tunang ko?.. mesra ek dia..
cam frenly gitu.. tadek malu2

NedDy said...

Making hero > its okay anand..


Emilia > klu neddy jelez ngn dak kecik nih, teruk ar Mr Khairul...hehe.dak ni frenly gler ngn sape2 jerk...dia ske nyanyi...

CUteY^ANgEL said...

ala... blum lg uncle kerol ngn future niece die yg ni... hehehehe...

btw.. i tau napa die senyum takde gg...

sbbb.... jeng2..

BIARLAH RAHSIA...

NedDy said...

cutey aka Adik > ermm nt cik ha letak pict dia yg senyum npk gg k...hehehe

qaseh heedayah said...

ieka sgt shomellll...just like u :D

NedDy said...

qASEH : Thanx Qaseh...dia lagi chomey n talented than me.hehe

WHO VIEW ME.....

get this widget here